Concurs de miss în Ungaria.

joi, 1 martie 2012

 Concurs de miss inedit în Ungaria.
 Pretendentele la titlu au fost femei în scaunul cu rotile


Au reuşit să îşi învingă handicapul şi să participe la primul concurs de frumuseţe din viaţa lor. S-a întâmplat în Ungaria, unde s-a organizat în premieră un astfel de concurs pentru femei în scaunul cu rotile. Organizatorul ineditului concurs de frumuseţe a declarat că femeile care folosesc scaunele cu rotile ar trebui să fie tratate la fel ca şi cele care nu au probleme locomotorii. 
Este şi motivul pentru care a organizat o astfel de competiţie. O dată ce sunt mame, muncesc, au afaceri, conduc maşini, atunci se pot bucura de aceleaşi drepturi în societate, chiar şi de participarea la un concurs de frumuseţe. În culise, concurentele în scaun cu rotile au fost ajutate să se machieze şi să-şi schimbe toaletele, pentru o prezentare cât mai fascinantă. Juriul a avut ales câştigătoarea concursului de miss, dintre 8 finaliste. Ea are 26 de ani, este vânzătoare de parfumuri  şi se ajută de scaunul rulant de aproape 4 ani. Speranţele ei sunt legate acum de ediţia concursului de miss ce va avea loc în 2013, când îşi doreşte să vadă mai multe femei la fel ca ea, pe podium. 
În Statele Unite, primul concurs destinat doamnelor care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile a avut loc în anul 1973.

sursa: http://www.reporterntv.ro/stire
sursa poza: http://infoajka.hu/hir_olvas/

2 comentarii:

Anonim spunea...

La noi persoanele cu handicap sint considerate doar o povara pentru bugetul statului,felicitari pentru ceea ce faci.

Sweetie spunea...

Multumesc frumos

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro