Nick Vujicic ...

sâmbătă, 18 februarie 2012

Fotografia care ascunde tot ce vezi. Povestea tulburatoare a acestui cuplu

 


In fotografiile din luna de miere, Nick Vujicic si proaspata lui sotie arata ca oricare alt cuplu; rad si se joaca, iar fericirea li se poate citi pe chipuri.
 
Insa fotografiile ascund o realitate care pentru noi toti ceilalti ar imposibil de acceptat.
Nick Vujicic, care este orator si scriitor si s-a facut cunoscut in toata lumea prin discursurile sale motivationale, s-a nascut fara membre, o dizabilitate care i-a oferit sanse minime la o viata normal. A avut nesansa sa dobandeasca inca din pantecele mamei un sindrom, tetra-amelia, din cauza caruia s-a nascut fara maini si picioare.
Vujicic s-a nascut in Australia, parintii lui emigrand din Serbia, iar acum locuieste in California. Aste autorul mai multor best-sellere, are o cariera fulminanta acum, insa in copilarie s-a luptat cu o depresie severa.
La maturitate, a inceput sa se impace cu starea lui. Mai tarziu a dovedit ca este capabil sa faca orice, de la scris, la batut la tobe, spalat pe dinti, adica activitati pe care le pot face oamenii care au membrele superioare.
Nick Vujicic
Pana la urma Nick a descoperit si dragostea, iar acum o saptamana s-a casatorit.
Nick Vujicic si aleasa lui, Kanae Miyahara, si-au petrecut luna de miere in Hawaii, iar fotografiile arata cat de fericiti sunt. In una din imaginile din vacanta, Nick arata ca lipsa mainilor nu poate sa-l impiedice sa-i faca frumoasei lui sotii fotografii pe plaja.
Nick Vujicic
Nick Vujicic, 29 de ani, si sotia lui s-au logodit anul trecut, in luna august, si s-au casatorit pe 10 februarie.


sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/

 

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro