Artistii chinezi cu dizabilitati isi prezinta "visul" la Sala Palatului

vineri, 20 mai 2011

Artistii chinezi cu dizabilitati isi prezinta "visul" la Sala Palatului 

 

Artistii de la China Disabled People's Performing Art Troupe (CDPPAT), o trupa de tineri chinezi cu dizabilitati, prezinta spectacolul "My Dream" (n.r. Visul meu), pe 15 iunie, la Sala Palatului.
Spectacolul imbina elemente din mai multe arte, precum dans traditional chinezesc, muzica, dans modern, balet, teatru, poezie si Peking Opera, reprezentand o lectie de viata, un vis implinit, pe care artistii il impartasesc si il traiesc impreuna cu publicul.

Declarata "Artist pentru Pace UNESCO", trupa a prezentat "My Dream" pe toate teritoriile lumii, spectacolul fiind declarat "fenomen mondial". De-a lungul turneelor, lideri politici precum Bill Clinton, Mahathir Bin Mohamad, Al Gore, Gerhard Schroeder, Aleksander Kwasniewski si-au inscris cuvintele in cartea de onoare a trupei, exprimandu-si admiratia pentru acest proiect.

Biletele pentru spectacolul "My Dream" se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humaniat si Carturesti, casa de bilete a Salii Palatului.

sursa: http://www.ziare.com/ 



0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro