3 Decembrie - Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi - Suceava

joi, 2 decembrie 2010

Marsul "Pledoarie pentru demnitate", de Ziua Persoanelor cu Dizabilitati

Asociatia Parintilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava, in parteneriat cu Asociatia „Blijdorp Romania”, organizeaza, pentru al cincilea an consecutiv, marsul “Pledoarie pentru demnitate”. Actiunea se va desfasura vineri, 3 decembrie, de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, intre orele 10:30 – 12:30.

Marsul, la care vor participa copii cu dizabilitati, parintii acestora, angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava, se va desfasura pe traseul Primaria Suceava – Consiliul Judetean Suceava.

Organizatorii evenimentului au spus ca prin aceasta actiune se urmareste promovarea unei politici sociale bazate pe respectarea persoanelor cu dizabilitati, stimularea integrarii sociale a copilului si familiei acestuia, bazata pe credinta ca toti oamenii sunt egali si trebuie respectati si valorizati, cunoasterea de catre comunitatea locala a nevoilor acestei categorii sociale in vederea promovarii unei imagini reale. „Actiunea de vineri reprezinta un mars al demnitatii tuturor celor care isi doresc sa se integreze in societate si care vor sa fie vazuti, sustinuti, acceptati cu aceleasi drepturi si obligatii ca orice cetatean”, a declarat Eugenia Hodoroaba, presedintele Asociatiei Parintilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava.

Parteneri ai acestei manifestari sunt Colegiul National „Spiru Haret” Suceava, Scoala Generala „Ion Creanga”, Scoala Generala Nr. 1 Suceava, Colegiul National “Mihai Eminescu”, Fundatia „O Noua Viata” Siret, A.R.E.A.S Suceava, Scoala Generala Nr. 11 Suceava, Scoala “Filadelfia”.
 
sursa: http://portal.radioiasi.ro/

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro