Cupa "Ana Lugojana"

duminică, 26 septembrie 2010

Cupa "Ana Lugojana" pentru persoanele cu dizabilitati


Cupa "Ana Lugojana" pentru sportivii cu handicap locomotor, a adus la startul competiţiei 81 de persoane din Romania şi din Ungaria 

Clubul Sportiv al Handicapatilor Fizic "Maraton’93" Lugoj în colaborare cu Primăria municipiului Lugoj, Consiliul Judetean Timis si Directia de Sport Timis organizează în aceste zile tradiţionala manifestare sportivă cu participare inţernatională a persoanelor cu handicap, Cupa "Ana Lugojana". 
Ajunsă la cea de-a 15 a ediţie, competiţia se bucură de participarea a 81 de sportivi, persoane cu handicap locomotor, care s-au întrecut sâmbătă 25 septembrie, la Sala „Lavinia Miloşovici” din Lugoj în cadrul unui turneu de tenis open, feminin şi masculin şi darts.  După cu ne-a transmis în direct la Radio Reşiţa Vasile Stoica, preşedintele Clubului lugojean,prima zi de întreceri a fost dominată de componenţii clubului lugojean şi de cei de la Clubul Lamont din Cluj. “Dacă vom mai câştiga câteva locuri I,II sau III în probele atletice avem toate şansele să păstrăm Cupa “Ana Lugojana” aici în Banat “, a mai precizat Vasile Stoica. Duminică de la ora 9,30 la Stadionul de atletism din Lugoj întrecerile vor continua cu probele de atletism, alergare 100 m, aruncarea suliţei şi a greutăţii,în funcţie de condiţiile meteorologice. După cum ne-a informat Vasile Stoica, preşedintele Asociaţiei sportive organizatoare, s-au înscris la Cupa „Ana Lugojana” persoane cu nevoi speciale cu vîrste cuprinse intre 16 şi 70 de ani, din Lugoj, Timişoara, Cluj, Satu Mare, Galaţi, Sibiu, Bucureşti, Iaşi şi trei Cluburi din Ungaria.



0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro