CONCURS !!!!! cu super premii

duminică, 19 septembrie 2010

CONCURS – FII ACTIV,  IMPLICA-TE

Concursul este organizat de catre ProStemCell.ro & Licinium.ro, denumite in cele ce urmeaza "Organizator" si se desfasoara prin intermediul site-ului www.prostemcell.ro in perioada 20 Septembrie 2010 - 03 Decembrie 2010, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.


Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu dizabilitati din Romania, cu varsta mai mare de 18 ani, impliniti pana la data inceperii Concursului, care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial, (denumite in continuare "Participanti").
Pentru a putea intra in Concurs participantii trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul www.prostemcell.ro . Persoanele care isi fac mai multe conturi folosind adrese diferite de e-mail vor fi excluse din concurs. Utilizatorul care introduce adrese de e-mail false va fi invalidat.
Utilizatorii care vor sa participe la concurs, trebuie sa introduca o lucrare (articol) bazata pe tema FII ACTIV, IMPLICA-TE! pe adresa office@prostemcell.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , intr-un format word, insotita in attach de o fotografie personala, aceeasi pe care participantul o va incarca in sectiunea GALERIE FOTO pentru votare. Materialele postate trebuie sa fie la prima publicare, iar participantul trebuie sa aiba dovada ca detine drepturi de autor pe lucrarea inscrisa, indiferent de forma ei.
Participantii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, filmelor, textelor si informatiilor postate sau trimise pentru incarcare pe site. Fiecare participant va putea trimite un articol (continut text de minim 3000 de cuvinte), in care sa precizeze cum considera ca se implica in viata comunitatii persoanelor cu dizabilitati si cum sintetizeaza mai bine cele trei idei, subiecte de mai jos, incluse in tema concursului:
- Suntem ceea ce alegem sa fim, nu ceea ce decid altii ca suntem!
- Felul in care te vei implica va schimba viata altor persoane cu dizabilitati!
- Cum crezi ca te poti implica? Cum crezi ca te poti investi? In ce fel te vei schimba tu? Ce ai facut pana acum in acest sens?
Daca un concurent din varia motive, nu poate comunica eficient pentru integrarea sa in tema concursului Fii Activ, Implica-te!, atunci numai o ruda de gradul I, numita oficial "Insotitor" poate participa in locul sau, dupa ce in prealabil trimite pe e-mail Organizatorului documente din care sa reiasa acest lucru.

Premii:

LOCUL 1 MINI LAPTOP ACER EMACHINED

LOCUL 2CAMERA VIDEO TOSHIBA CAMILEO P30

LOCUL 3MONITOR LCD PHILIPS 201E1SB

LOCUL 4CASTI CU MICROFON LOGITECH PREMIUM

LOCUL 5FLASH PEN CORSAIR VOYAGER 8 GB

Mai multe detalii: http://www.prostemcell.ro

 

9 comentarii:

Un-Curios spunea...

Si premiile de la fundatia Licinium vor veni la fel de promt ca si mult promisele carucioare?? Adica peste ani si ani???

Sweetie spunea...

Sincer m`am intrebat si eu acelasi lucru, chiar ieri :))))))) insa am vorbit cu Dani (prostemcell) si m`a asigurat el ca premiile vor fi date!!! Deci avem cuvantul dat a lui Dani :)

ZeuS spunea...

Or sa se dea si alea, nu va faceti probleme ... poate in cealalta era glaciara :))

Sweetie spunea...

asa repede???? ... eu sunt mai pesimista in aceasta privinta ... zic ca peste 2 ere

Anonim spunea...

Eu nu cred ca se vor da...Iar despre ce a promis Licinium cu scaune rulante nedate ...sa l pastreze pentru el ca sigur l au injuraat multi...

Anonim spunea...

Si premiul 6? One Sweetie kiss?:X :))

Sweetie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sweetie spunea...

Din pacate fundatia Licinium s`a ales cu o reputatie nu tocmai buna, dupa actiunea cu carucioarele... si nu prea mai este demna de incredere... Dar in acest caz, premiile sunt garantate personal de Dani!!

PS. premiul 6 nu se acorda .. nu dau pupici stainilor :-s

Daniel spunea...

Concursul este "pe bune" si comentariile trebuiesc directionate catre tema FII ACTIV, IMPLICA-TE!

Doar cine participa, castiga!

Rabdare, avem timp si pentru ceva serios in afara de aluzii si remarci "constructive" la adresa Licinium. Surprize, surprize...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro