Fotomodel in scaun cu rotile

sâmbătă, 26 iunie 2010

Fotomodel in scaun cu rotile


Debenhams a devenit prima casa de moda britanica ce a spart tabuul modelelor perfecte in reclame, utilizand recent femei cu dizabilitati pentru a promova noua colectie de haine.

Unul dintre modele, Shannon Murray, in varsta de 32 de ani, condamnata la scaunul cu rotile din cauza unei fracturi la gat in adolescenta, va aparea pe afisul magazinului Debenhams si pe site, alaturi de trei modele normale.

Prin actiunea sa Debenhams arata o mare deschidere catre varietate si catre spargerea barierelor mentale, hainele nou create fiind disponibile pentru “femei de toate varstele, formele sau conditiile fizice”.

Debenhams are de gand sa organizeze si a doua sedinta fotografica, tot cu modele cu dizabilitati, iar imaginile vor fi afisate in magazinele din Glasgow, Guildford, Oxford Street, London, W1, si Nottingham, cu intentia ca, in scurt timp, fiecare magazin sa promoveze aceste imagini.

Actrita si topmodel, Shannon Murray (32 de ani) a scris e blogul sau: “Sunt model de peste 14 ani, dar de data asta a fost diferit. Pe masura ce ma pregateam de sedinta foto, imi dadeam seama de potentialul acestui moment. E un pas important pentru reprezentarea si includerea persoanelor aflate in situatia mea”.

Pozele vor promova colectia Principles realizata de Ben de Lisi si vor aparea in vitrinele magazinului de pe Oxford Street din Londra, relateaza Daily Mail.

“Fiecare femeie merita sa arate bine si sa se simta speciala”, este de parere designerul vestimentar Ben de Lisi. “In Marea Britanie, industria modei este o afacere de milioane de lire. E necesar ca aceasta sa dea glas tuturor marimilor, formelor si dizabilitatilor”, spune si stilistul Gok Wan.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro