Primul taxi comunitar din Cluj

miercuri, 4 noiembrie 2015


Beard Brothers vrea sa schimbe viata clujenilor cu dizabilitati: 
primul taxi comunitar din Cluj


     La Cluj, persoanele cu dizabilitati nu au prea multe mijloace cu care sa se poata deplasa prin oras. Cu atat mai putin posibilitatea de a merge cu taxi. Pentru aceasta categorie de semeni de-ai nostri, organizatia Beard Brothers pregateste un proiect in premiera: un Logan MCV care sa ii transporte pe cei cu cu dizabilitati prin oras, un taxi comunitar numai pentru ei. Gratuit.  


Va fi campania numarul 8 a organizatiei. 

     “De aceasta data ne-am propus achizitionarea unui logan MCV care urmeaza a fi facut primul taxi comunitar din Cluj. Scopul lui e sa transporte in regim gratuit persoanele cu dizabilitati”, dezvaluie Cornel Hoza, presedintele asociatiei. 
Barbosii doresc sa achizitioneze o masina noua in acest sens, asa ca bugetul se ridica la aproximativ 12.000 de euro. 
     “Dupa ce luam masina intentionam sa implicam companiile din Cluj care sa asigure motorina si plata unui sofer. Ne dorim sa desfasuram campania pana la sfasitul lunii martie si speram ca pe atunci sa avem banutii sa achizitionam masina”, spune Cornel. 
Concret, campania va consta in mai multe evenimente marca Beard Brothers. 
     “O demaram la inceputul lui decembrie, ocazie cu care vom sarbatori si doi ani de activitate Beard Brothers”, adauga el.

In prima faza, organizatorii campaniei vor cere asociatiilor de profil liste cu persoane cu dizabilitati si ii vom informa de serviciul in cauza. 
     “Dupa asta, usor-usor vom crea o baza de date cu toti oamenii si vom pune la punct un sistem si pentru cei ce nu sunt in baza noastra de date. Masina nu va necesita dotari speciale. Exista model de MCV care are posibilitatea de introducere a scaunului cu rotile”, a mai spus Cornel Hoza.


     Asociatia Beard Brothers a strans resurse pentru un microbuz pentru Gradinita Speciala, pentru copii bolnavi, haine, jucarii si alimente pentru categorii defavorizate de clujeni sau pentru participarea campioanele pe role ale Clujului la Campionatul Mondial Wifsa Workd Open de la Geneva.  

Sursa articol: http://www.ziardecluj.ro

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro