Echipa Paralimpică Română îşi prezintă la Cluj ţinuta oficială de deschidere şi închidere a JO de la Londra

marți, 31 iulie 2012

Echipa Paralimpică Română îşi prezintă la Cluj ţinuta oficială de deschidere şi închidere a JO de la Londra 

 

 

Sportivii echipei Paralimpice Române, prezenţi şi în acest an la Jocurile Olimpice de la Londra vor veni vineri, la 12:00, la Cluj, la Vechiul Cazino in Parcul Mare, a evenimentul de prezentare a ţinutei oficiale.

Este cea mai numeroasă şi bine pregătită Echipă Paralimpică Română din istoria Jocurilor Paralimpice , deoarece avem şase sportivi calificaţi, ci nu doar acceptaţi ca outsideri sau prin invitaţie, aşa cum s-a întâmplat în ultimii 12 ani. Sporturile pe care le reprezentăm sunt: atletism – Florin Cojoc este în prezent campion european la săritura în lungime; ciclism – Eduard Novak şi Imre Torok – Novak este campion mondial atât la velodrom cât şi la proba rutieră; înot – Samuel Ciorap (17 ani) şi Naomi Ciorap (15 ani), în prezent pe locurile 5 şi 7 în Europa; tenis de masă – Dacian Makszin. Este pentru prima dată că România reprezintă la Jocurile Paralimpice atletismul, înotul şi tenisul de masă.

Toţi sportivii şi antrenorii vor fi îmbrăcaţi în costumele special comandate pentru ceremoniile de deschidere şi închidere ale Jocurilor Paralimpice de la Londra.

La eveniment vor fi prezenţi de asemena sponsorii şi suporterii Echipei Paralimpice.

Evenimentul este posibil cu ajutorul Asociatia Little People România, cu gândul de a sprijini sportul paralimpic român.

Intrecerile vor avea loc intre 29 august si 9 septembrie 2012.



 

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro