Primul campionat naţional de tenis în scaun cu rotile

joi, 26 aprilie 2012

Primul campionat naţional de tenis în scaun cu rotile se desfăşoară la Bucureşti

    Primul campionat naţional de tenis în scaun cu rotile din România, organizat de Comitetul Naţional Paralimpic împreună cu Federaţia Română de Tenis, se desfăşoară la Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Competiţia are loc la Centrul Naţional de Tenis de miercuri până vineri. Cei 12 participanţi înscrişi joacă partide de simplu şi dublu.
Anton Ciprian, iniţiator al evenimentului şi sportiv paralimpic, a afirmat că şi-a dorit de mult timp un astfel de campionat în România.

"Un astfel de eveniment invită sportivii la socializare, discutăm despre problemele noastre, sport şi sănătate. Dorim să atragem pe teren cât mai multe persoane care au afecţiuni care îi determină să folosească scaunul rulant", a explicat Anton Ciprian, care are şanse să reprezinte România la Jocurile Paralimpice de la Londra.

Jucătorii care participă la Campionatul Naţional de tenis în scaun cu rotile sunt antrenaţi de Roxana Mocănescu, antrenor la Centrul Naţional de Tenis. Cel mai tânăr participant are 19 ani, iar cel mai în vârstă 38.

 

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro