Chestionar - Influenta vietii sociale asupra starii de bine la persoanele imobilizate in scaun rulant

duminică, 22 aprilie 2012

Chestionar,
Influenta vietii sociale asupra starii de bine la persoanele imobilizate in scaun rulant


Va invit sa participati la o cercetare - prima de acest gen din Romania - care isi propune sa masoare cat de mult este afectata calitatea vietii persoanelor imobilizate in scaun rulant din Romania de lipsa accesibilizarilor in locurile private si publice. Chestionarul doreste sa demonstreze cat de importante sunt accesibilizarile pentru noi, persoanele cu dizabilitati.

Este un studiu comparativ intre Romania si Statele Unite ale Americii (unde problema lipsei accesibilizarilor nu exista).
Ce trebuie sa faceti este sa completati un chestionar. Acest chestionar nu va solicita numele, este inregistrat fara a sti cine l-a completat, raspunsurile sunt - in consecinta - confidentiale si vor fi folosite numai in scop de cercetare. In plus, nu dureaza mai mult de 15-20 de minute pentru a-l completa. Acelasi chestionar este aplicat si persoanelor cu dizabilitati din SUA.

Cercetarea este realizata in interesul persoanelor cu dizabilitati motorii grave. De aceea, daca sunteti amabili si doriti sa va implicati, participarea voastra in numar cat mai mare este extrem de importanta.

Daca solicitati, dupa ce toate datele vor fi colectate (in luna iunie 2012), va vom trimite rezultatele cercetarii.

Gasiti chestionarul aici: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEJBTEFnUXFVd0JNQ2FqR3AwNjRYN3c6MQ&fb_source=message

Data limita pentru a-l completa: 26 aprilie



1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, desi stiu ca aceasta postare e mai veche, as vrea sa vorb ceva cu tine, cat de cat urgent, legat de chetstionarul de mai sus. Daca ai 5 min libere te rog da mi un mail pe nedelcu.elena92@yahoo.ro . Chiar a mare nevoie de ajutorul tau. Cu respect, Nedelcu Elena.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro