Seminarii gratuite

luni, 14 noiembrie 2011

Seminarii gratuite pentru înfiinţarea şi dezvoltarea ONG


Asociatia “Manageri in dialog” organizeaza in acest weekend (19-20 noiembrie), intre orele 10:00 si 13:30, seminarii gratuite despre cum se poate infiinta o organizatie nonguvernamentala.


Infiintarea si dezvoltarea unei organizatii de tineret care sa rezolve cateva dintre problemele comunitatii poate ridica numeroase provocari, de la demersurile legale greoaie necesare pentru infiintare si pana la lipsa fondurilor pentru dezvoltarea si promovarea proiectelor.

Daca esti un tanar cu varsta cuprinsa intre 14-35 de ani din Bucureşti, te poti inscrie la aceste seminarii, unde vei invata:
1. cum poti sa-ti infiintezi o organizatie neguvernamentala (ONG) – care este procedura de dobandire a personalitatii juridice, ce acte trebuie depuse, care sunt etapele;
2. cum poti finanta si dezvolta o organizatie neguvernamentala – ce fonduri publice pot fi accesate, cum poti primi sponsorizare;
3. cum poti sa promovezi proiectele organizatiei cu zero costuri.

Program: 19, 20 noiembrie 2011, orele 10:00 – 13:30.
Va puteti inscrie la aceste seminarii pana marţi, 15 noiembrie 2011, prin completarea formularului de pe pagina lor ( AICI ). Seminariile vor avea loc in zona Sala Palatului. Locatia exacta va fi comunicata participantilor selectati pe 17 noiembrie.


0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro