O poveste fascinanta ...

marți, 5 aprilie 2011

Un discurs care iti va schimba viata !

Australianul Nick Vujicic, cel mai charismatic speaker motivational al momentului va sustine conferinta “100% Inspiratie- Cum sa traiesti o viata fara limite”.
Nick in varsta de 28 de ani s-a nascut fara maini si picioare din cauza unei boli rare, sindromul Tetra-Amelia. El a reusit sa-si invinga dizabilitatea si sa dea un sens nobil vietii lui. Nick aduce un mesaj inspirational oricarui tip de audienta, dezvaluind secretele succesului in atingerea potentialului maxim indiferent de circumstante si demonstrand prin propria poveste de viata ca orice este posibil.

Discursul lui Nick inspira orice tip de audienta sa-si descopere menirea, sa schimbe perspectiva si sa-si implineasca potentialul maxim. Arata importanta viziunii si a viselor marete, examineaza diferitele perspective si priveste dincolo de circumstante, demonstreaza importanta atitudinii in viata si accentueaza perseverenta si tratarea esecurilor ca pe o experienta de invatare.

Evenimentul organizat de Top Speackers Agency se va desfasura la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, in data de 11 aprilie 2011, incepand cu ora 18.00 si va fi prezentat de Robert Turcescu.
Accesul in sala se face numai pe baza de invitatie, bilet sau acreditare, acestea putand fi procurate pana pe 5 aprilie la pretul de 70 de euro. 
Pentru detalii si inscrieri sunt puse la dispozitie: e-mail corinareal@yahoo.com 
Numerele de telefon 
0748.131.060
0728.999.782.






0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro