3 Decembrie - Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi - Arges

joi, 2 decembrie 2010

Program de colinde dedicat persoanelor cu dizabilităţi

Mâine se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Marcarea acestei zile urmăreşte promovarea înţelegerii problemelor legate de dizabilităţi şi mobilizarea suportului pentru demnitate, drepturile şi bunăstarea persoanelor cu dizabilităţi.
De asemenea se urmăreşte conştientizarea asupra beneficiilor ce pot rezulta din integrarea persoanelor cu diazabilităţi în fiecare aspect al vieţii politice, sociale, economice şi culturale. Încă din anii 1970, Organizaţia Naţiunilor Unite a adoptat o serie de declaraţii privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi, anul 1981 fiind proclamat de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite drept an internaţional al persoanelor cu dizabilităţi.
Tot cu această ocazie s-a decis ca pe 3 decembrie, persoanele cu dizabilităţi din întreaga lume să celebreze, sub egida ONU, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Această zi nu va trece neobservată în municipiul Curtea de Argeş. Cu acest prilej, mâine la ora 17:00, în Sala de şedinţe a Primăriei, Corul „Orfeu” al Casei de Cultură „George Topârceanu” va prezenta un spectacol deosebit de colinde dedicat argeşenilor cu dizabilităţi. La eveniment vor fi prezenţi si argeşenii înscrişi la Centrul de Zi „Sf. Justinian”.

sursa: http://interesargesean.ro/ 

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro