GTM Mobil

duminică, 25 iulie 2010

Fotolii Rulante marca GTM Mobil

GTM Mobil Technology este o companie cu accent pe proiectarea si productia de fotolii rulante de cea mai buna calitate. Aceste fotolii rulante ajuta la reabilitare activa a persoanelor cu dizabilitati, ofera un stil de viata bun precum si pentru practicarea sportului la nivel inalt.
Fiecare scaun cu rotile este personalizat pentru utilizator. Procesul de proiectare este in continua evolutie, ca rezultat a lucrului direct cu utilizatorii si totodata profitand de continua evolutie in tehnologia materialelor. Scaune cu rotile sunt realizate individual, folosind doar materiale de cea mai de calitate, cum ar fi aluminiul de calitate folosit si de aeronave precum si fibra de carbon. Rotile, spitele, jantele si pneurile sunt toate de calitate mondiala
Rezultatul global este un scaun cu rotile personalizat de o calitate extrem de ridicata.


GTM Challenger
2. GTM Carisa
3. GTM Hammer

4. GTM Hammer Vario
Din pacate nu am reusit sa aflu cam cat costa un astfel de scaun rulant.

sursa: wheelchairsireland.ie

4 comentarii:

vasy spunea...

O splendoare de carut,cred ca, costa enorm de mult dar e bine ca se construiesc.:)

vasy spunea...

un carut din asta costa de la 2000 de euro in sus :)

Sweetie spunea...

Sunt ferm convinsa ca pretul este de peste 2000 de euro .. dar ai estimat tu sau ai gasit un site cu pretul acestor carucioare?

vasy spunea...

am un prieten cu bani pe el,ca sa zic asa :),si a dat pe un carut acu vreo 3 ani, aproape 2000 de euro,adus din belgia,asta depaseste cu mult ca material de costructie si,de asta mi-am dat cu parerea.:)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro