Dizabillove

luni, 28 iunie 2010

Dizabillove

În străinătate există o mulţime de astfel de site-uri. În România a trebuit să existe o persoană dezinteresată care să nu se gândească la profituri, ci la binele pe care îl face ajutându-i pe alţii... să se îndrăgostească!

Persoana a fost Ella Ilieşi, o tânără căreia nu i-a păsat că nu are cum să scoată bani dintr-un asemenea proiect, ci doar de avantajele pe care le vor avea miile de persoane cu dizabilităţi din ţară care nu au posibilitatea să se cunoscă... decât via online. Dacă oamenii care se consideră „normali” mai ies la o plimbare, mai merg la un club sau la o expoziţie sau în diverse locuri unde au posibilitatea de a-şi întâlni jumătăţile sau pur şi simplu să socializeze, pentru persoanele cu dizabilităţi e mai dificil să îşi întâlnească sufletul pereche.


Multe dintre aceste persoane îşi petrec o mare parte din viaţă închise în casă şi singura îndeletnicire care le ajută să-şi petreacă timpul într-un mod mai plăcut este navigarea pe internet. Orice om îşi doreşte să aibă alături persoana potrivită iar dragostea găsită pe internet nu mai e demult o noutate. Pentru o persoană cu dizabilităţi e extrem de dificil să treacă peste complexe şi, chiar dacă a conştientizat că defectele fizice nu sunt la fel de importante ca cele ce ţin de caracter, e greu să se confrunte cu refuzul unui „partener” superficial de a continua relaţia virtuală şi în spaţiul real, o dată ce aşa zisa anormalitate a devenit cunoscută. Chiar şi o persoană cu multe kilograme în plus sau picioare imperfecte se poate considera „defectă”, deşi defectele fizice pe care le are nu sunt acceptate drept dizabilităţi.

Pentru toţi aceştia, e bine de ştiut că există top modele şi persoane care arată extraordinar şi în acelaşi timp gândesc frumos, care se confruntă, totuşi, cu probleme sentimentale. O relaţie adevărată şi frumoasă evoluează indiferent de datele fizice, de greutăţile financiare şi de persoanele care se amestecă, pentru că cei doi ştiu care le sunt priorităţile şi nu lasă amănuntele lipsite de importanţă să îi afecteze.

Dacă până acum persoanele cu dizabilităţi aveau şansa de a cunoaşte oameni la fel doar la întâlnirile specifice, sau în cadrul instituţiilor unde mergeau pentru tratament, de curând există www.dizabillove.ro, "un site gratuit de întâlniri pentru persoane ce trăiesc cu dizabilităţi, vizibile sau invizibile, permanente ori temporare, sau care nu au nici o dizabilitate, dar vor să întâlnească oameni deosebiţi".

Misiunea acestui site este de a oferi unui grup puternic şi deosebit de oameni instrumentele necesare pentru a interacţiona unii cu alţii, de a lega prietenii, de a găsi suport, de a îşi exprima gândurile şi sentimentele şi să sperăm de a găsi dragostea alături de persoana potrivită.

DizabilLove.ro este un site gratuit de intalniri pentru persoane ce traiesc cu dizabilitati, vizibile sau invizibile, permanente ori temporare. Nu conteaza daca preferi termenul de dizbilitate, deficienta, incapacitate sau handicap, sau daca nu iti place niciunul si vrei sa nu fii etichetat. Oricare ar fi cazul, fii linistit, aici nu esti singur

Pe DizabilLove.ro poti face urmatoarele:
1. iti creezi un profil grozav,

2. cauti alti utilizatori inscrisi pe site dupa criterii precise,

3. trimiti mesaje gratuit si nelimitat,

4. iti faci o lista de persoane favorite,

5. vezi cine iti viziteaza profilul,

6. iti deschizi un blog,

7. comentezi si primesti comentarii pe blog

si multe alte lucruri pe care te lasam sa le descoperi singur.


Pentru orice mesaje, intrebari sau sugestii referitoare la activitatea site-ului nu ezitati sa ii contactati pe adresa: office@dizabillove.ro

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro