Scaune Rulante Otto Bock - Tipuri și preț

miercuri, 22 iulie 2020

Scaune Rulante Active Otto Bock

     Viața de zi cu zi este diferită și determină anumite cerințe în privința scaunului cu rotile, la pacienții activi. Solicitările la care este supus un scaun rulant sunt la fel de diverse precum utilizatorii înșiși. Pentru unii, contează mai mult să aibă un design compact și să fie ușor, pentru alții are întâietate aspectul sau culoarea. Unii se concentrează pe confort și ușurința manevrării. Cu toate acestea, există un lucru pe care toți îl doresc: să aibă maximul de mobilitate și independență posibile, în viața de zi cu zi. Autonomie și libertatea de a-și urmări propriile interese – întotdeauna și pretutindeni.
     Preferați un scaun rulant pliabil? Sau doriți un cadru rigid? La Otto Bock găsiți din ambele variante.

Iată câteva modele și prețurile lor


Otto Bock Ventus  

     Ventus este cu adevărat un produs multilateral, oferind mobilitate optimă pentru o viață activă de zi cu zi, pentru utilizatorii începători dar și pentru cei mai avansați.
     Datorită ramei rigide complet configurabile, pentru pacienții activi, cu un cadru personalizat și selecție completă a opțiunilor, care îl fac versatil în practică, scaunul rulant Ventus este cu adevărat potrivit într-o varietate de situații și este un companion de încredere în viața cotidiană.

Prețuri:
5340 RON - Handilug SRL
6382,86 RON - Medical Services for Neurology


Otto Bock Blizzard

     Blizzard de la ottobock este fotoliul rulant de care te indragostesti la prima vedere. Poate fi atat de personalizat in urma unei evaluari incat o sa il simti parte din corpul tau. Fotoliu rulant manual activ cu cadru fix spatar rabatabil si roti detasabile prin simpla apasare pe un buton.

Prețuri
7800 RON - Handilug SRL
9044.87 RON - Medical Services for Neurology


Otto Bock Avantgarde (DS, CS, CV)

     Atunci când un produs popular, care și-a dovedit calitățile de-a lungul multor ani, atinge a patra generație, există multe de spus despre el. În primul rând, am făcut modelul Avantgarde considerabil mai ușor. Ponderea opțiunilor a fost optimizată, iar modelele au continuat să se dezvolte fără a renunța la caracteristici dovedite. 

     În plus față de greutatea redusă, modelul Avantgarde DS se remarcă prin dimensiuni extrem de mici după pliere. În același timp, oferă utilizatorilor de scaune rulante active numeroase opțiuni. Cu designul compact și suporturile integrate pentru picior, Avantgarde DS are cea mai mică greutate netă din seria Avantgarde.

Prețuri:
Model CS - 6680 RON - Handilug SRL
Model CV - 7280 RON  - Handilug SRL


Otto Bock Voyager


     Fotoliul rulant Voyager, cu antrenare manuală, ușor, manevrabil, util în viața de zi cu zi, design plăcut. A existat o perioadă în care perfecțiunea însemna un plus de greutate, iar stabilitatea trebuia să fie împiedicată de compromisuri grele. O perioadă în care scaunele cu rotile erau considerate solide doar atunci când erau destul de grele. Viitorul este mai ușor, mai dinamic și mai individual. Noul Voyager Evo este de înaltă calitate și practic indestructibil.


Prețuri
9100.86 RON - Medical Services for Neurology
1700 RON - Second Hand Ortomag.ro (șezut 43cm)



* Prețurile sunt din Iulie 2020
Dacă cunoașteți și alte site-uri unde se găsesc aceste scaune rulante active, nu ezitați să le enumerați în comentariu. Mulțumesc


2 comentarii:

Mihaela spunea...

Big like pentru articol, multumesc pentru recomandari!

Sweetie spunea...

Mulțumesc și eu pentru interes. Vă mai aștept!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro