Centrul de recuperare "Tarra" - Cluj Napoca

marți, 20 noiembrie 2012

Centrul de recuperare medicala Tarra - Cluj Napoca


       Ilinca Rotariu, o tânără ţintuită în scaunul cu rotile în urma unui accident, a deschis un centru de recuperare medicală la Cluj-Napoca.

       „Nu m-aş fi gândit înainte de accident să deschid un astfel de centru. Dar pentru că am ajuns în această situaţie şi pentru că am avut foarte mare nevoie, am transformat nevoia asta într-un vis, într-o dorinţă care acum este o realitate şi un început, un început spre un proiect mult mai mare. Îmi doresc să nu rămânem la nivelul unui centru de recuperare, ci să ne dezvoltăm şi să fim o adevărată mişcare", spune Ilinca Rotariu.

          Centrul, care se numeşte „Tarra", oferă servicii de kinetoterapie, laseroterapie, magnetoterapie, fizioterapie, masoterapie şi termoterapie. Specialiştii care lucrează acolo sunt recunoscuţi în recuperare medicală şi post-traumatică, ajutând momentan aproape 15 persoane de diverse vârste. Aparatele centrului sunt toate de ultimă generaţie, procurate din resursele familiei Rotariu şi din donaţiile prin programul 2% din impozitul pe venit.

          Centrul „Tarra" se află în cartierul clujean Mănăştur, în apropierea unei vechi biserici al cărei nume, „Calvaria", aduce parcă aminte de greutăţile prin care a trecut Ilinca Rotariu. Tânăra îşi doreşte ca «Tarra» să fie de ajutor pe toţi cei care au nevoie de recuperare medicală. „S-a investit mult în centru. Nu mă pricep la cifre. Oricum e o sumă mare", afirmă tânăra. Doar aparatele au costat aproape 20.000 de euro. Per total, din ochi, investiţia în „Tarra" se ridică la circa 50.000 de euro.Centrul este deschis zilnic, iar accesul se face pe bază de abonament telefonic.

          Acum, centrul are cinci specialişti, care oferă sfaturi profesioniste şi servicii de kinetoterapie, electroterapie, laserterapie, ultrasunet, evaluare reumatologică, ortopedică şi neurologică, magnetoterapie, parafină, masaj. Aparatele sunt performante, de ultimă generaţie. La „Tarra" pot urma tratament şi cei care acuză banale dureri de spate.


 Gasiti intregul articol aici: http://www.adevarul.ro/


UPDATE: Mai multe informatii despre acest centru gasiti pe pagina oficiala: http://www.tarra.ro/



3 comentarii:

Tarra spunea...

daca nu e deranj prea mare, ar ajuta-o pe Ilinca daca ai include in articol si un link catre site-ul centrului
http://www.tarra.ro/

multumesc

Sweetie spunea...

desigur, cu mare placere!

Tv Online spunea...

Acum, centrul are cinci specialişti, cica ...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro