Burse sociale pentru semestrul II al anului universitar 2011 - 2012

luni, 9 ianuarie 2012

Burse sociale pentru semestrul II al anului universitar 2011 - 2012

Începe a doua sesiune de  înscriere la bursele sociale oferite studentelor înscrise la masterat în cadrul universităţilor de stat sau private

  Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de acordare a burselor sociale pentru studentele masterande aflate în situaţii sociale defavorizate. Cuantumul total al bursei este de 3000 de lei, adică 333 de lei pe lună.

Scopul acestor burse este de a facilita accesul studentelor care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse la pregătire universitară, în cadrul studiilor de masterat
.
Bursele sociale se acordă studentelor înmatriculate la studii universitare de masterat acreditate, din anul I sau II, la zi, care sunt integraliste şi nu beneficiază de bursă socială sau alte tipuri de bursă (Erasmus, bursă de merit etc), conform următoarelor priorităţi şi criterii:
•    studentelor masterande a căror familie nu realizează pe ultimele trei luni (conform art.5) un venit lunar net mediu pe membru al familiei mai mare de 1000 de lei ;
•    studentelor masterande orfane de ambii părinţi, celor proveniţi din casele de copii sau plasament familial, care nu realizează venituri;
•    studentelor masterande bolnave TBC, care se află în evidenţa unităţilor medicale, celor care suferă de diabet, boli maligne, sindromuri de malabsorbţie grave, insuficienţă renală cronică, astm bronşic, epilepsie, cardiopatii congenitale, hepatită cronică, glaucom, miopie gravă, boli imunologice, cei infestaţi cu virusul HIV sau bolnavi de SIDA, spondilită anchilozantă sau reumatism articular acut;
Bursele sunt oferite de cele trei universități în cadrul proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse" (ID 50679), cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007 – 2013.
În a II-a sesiune, bursele sunt oferite după cum urmează: 50 de burse pentru studentele masterande înscrise  la universitățile de stat sau private din Regiunea de Nord - Vest (Bihor, Bistriţa-Nasăud, Cluj, Maramureş, Satu-Mare, Sălaj) şi 160 pentru Regiunea de Vest (Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş).
Pentru  masterandele înscrise la studii în Regiunea de Nord - Est (Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui), Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi va acorda burse în funcţie de numărul de studente care, din anumite motive, vor pierde bursa după primul semestru.
Informaţii complete despre criteriile de acordare și actele necesare pentru obţinerea burselor sociale găsiţi în documentul ataşat aici.

De asemenea, vă rugăm să citiţi şi contractul de sprijin financiar de la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea ,,Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca şi Universitatea de Vest din Timişoara.
Atenţie: Pe lângă actele necesare pentru întocmirea dosarului de bursă socială, vă rugăm să ataşaţi la dosar şi un extras de cont semnat şi stampilat de banca emitentă, aferent unui cont asupra căruia sunteţi titular, deschis la orice bancă.

sursa: http://www.rsf.uaic.ro/

3 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Sweetie, te rog, citeste despre terapia Bowen (www.bowtech.ro)

Sweetie spunea...

Am sa ma documentez despre aceasta terapie si am sa public si atunci va rog sa impartasiti si experientele Dvs cu acesta terapie.

Anonim spunea...

OK. Cazuistica de pe site este foarte interesanta, iar rezultatele obtinute cu fetita mea sunt, pentru noi, spectaculoase. Eu sper ca poate fi de folos multor oameni. Cu noi, terapeutul a riscat mult, pentru ca nu mai lucrase cu copii atat de mici (copilul avea 3 ani cand am inceput), cu toate ca avea multa experienta cu adultii.
Te pup si-ti multumesc mult.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro