Facilităţi pentru cei cu dizabilităţi locomotorii, la Folk You

miercuri, 20 iulie 2011

Facilităţi pentru cei cu dizabilităţi locomotorii, la Folk You

Persoanele care au probleme locomotorii beneficiază, la ediţia din acest an a Festivalului Folk You! Florian Pittiş, de un spaţiu special amenajat. Citiţi mai jos comunicatul organizatorilor.

“O iniţiativă fără precedent la Folk You! Florian Pittiş: Spaţiu special amenajat pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii
Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă, organizatorul celei de a şaptea ediţii a Festivalului Folk You! Florian Pittiş, are o iniţiativă fără precedent în cadrul  evenimentelor susţinute pe plajă. Cu sprijinul Asociaţiei pentru Păstrarea Tradiţiilor Intercomunitare în 2 Mai şi Vama Veche, la festival pot avea acces şi persoanele cu dizabilităţi locomotorii. Pe plajă, lângă scenă, va exista o platformă special amenajată, precum şi o alee din lemn care vor facilita deplasarea persoanelor dependente de cărucior. Folk You! Florian Pittiş se deschide, joi, 21 iulie, de la ora 19:00, la Vama Veche şi va trage obloanele duminică, pe 24 iulie. Pe lângă nume consacrate ale folkului românesc, din distribuţie fac parte şi invitaţi speciali care reprezintă fie hardcore-ul moldovenesc – Zdob şi Zdub, fie rockul – Celelalte Cuvinte, fie pop-rockul – Holograf, Vama, sau hip-hopul – Puya şi Guess Who. 

Intrarea este liberă. 

În prima zi a festivalului, pe scenă vor urca: Strada Mare, Claudia Ciobanu, Magda Puskas, Basorelief, Adrian Sărmăşan & Laci Kovács & Jimi Laco, Zoia Alecu, Tudor Gheorghe, Mircea Vintilă&Brambura, Florin Chilian, Jonathan David, Zdob şi Zdub. În cea de a doua zi, pe 22 iulie, vor fi prezenţi: Folk Frate!, Bogdan Grosu, Cristi Dumitraşcu, Daniel-Silvian Petre&Emil Kindlein, Adrian Berinde, Maria Gheorghiu, Emeric Set, Taxi, Vasile Şeicaru, Guess Who, Holograf. Pe 23 iulie, publicul se va putea bucura de: Proiectul Tivodar, Jazzpospolitas, Fox Studis, Dinu Olăraşu, Alina Manole, Poesis, Mircea Baniciu, Marius Mihalache şi Irina Sârbu, Nicu Alifantis&ZAN, Puya. Ultima zi a Festivalului Folk You! Florian Pittiş le aparţine artiştilor Mirona Pascu, Ducu Hotima, Andrei Păunescu + Totuşi, Maya, Ţapinarii, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi & Mihai Neniţă. Vama va susţine recitalul care va încheia cea de a şaptea ediţie a Festivalului Folk You! Florian Pittiş, organizată de Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă.”


sursa: http://www.reportervirtual.ro/

4 comentarii:

TheSolitary spunea...

Inițiativa este de apreciat. Ar trebui ca la toate evenimentele, de orice natură, culturală, sportivă...etc., să existe astfel de spații.
Nu am participat la foarte multe astfel de evenimente dar la cele care am participat am rămas cu un gust amar din cauza lipsei acestor facilități atât de necesare.

Sweetie spunea...

Da, este de apreciat. Din fericire mai exista oameni care si gandesc. Unii dintre prietenii mei, tot in scaun rulant, au fost si la Gala lui Bute, si la concertul lui Bon Jon...deci se poate :) Vointa sa fie :)

TheSolitary spunea...

Incet, incet incepem sa intram si noi in randul lumii civilizate.

alex spunea...

Da, îmi place să mai aud şi din astea. Prea multă dezordine pe la noi. Ar fi o lecţie bună dacă ar veni mai multe persoane pe locurile special amenajate.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro