Stiri Suceava - "Rosu Tacut"

joi, 3 februarie 2011

"Rosu Tacut", proiect pentru 25 de tineri cu dizabilitati


Asociatia Regionala de Educare a Adultilor Suceava (AREAS) lanseaza astazi implementarea proiectului „Rosu Tacut”, pe domeniul social si al terapiei prin arta. Proiectul este finantat cu 10.000 de lei de catre MOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat, si va fi implementat, in municipiul Suceava, in perioada 20 decembrie 2010- 20 septembrie 2011.

Dupa cum au declarat cei care lanseaza proiectul, respectiv, AREAS, „Rosu Tacut” isi propune, prin intermediul unui atelier de creatie vizual-plastica, includerea in oferta educationala a unei categorii de beneficiari defavorizate din acest punct de vedere, proband efectul terapeutic al artei asupra copiilor si tinerilor cu dizabilitati psihomotorii.
Proiectul are ca scop promovarea unei punti de legatura intre comunitatea locala si grupurile defavorizate la care vor participa 25 tineri cu dizabilitati psihomotorii din municipiul Suceava.
„Acest proiect isi propune in mod explicit integrarea socio-profesionala a copiilor si a tinerilor cu dizabilitati psihomotorii, precum si facilitarea accesului acestora la activitati de formare profesional-artistica”, sustin reprezentantii AREAS.
Din echipa de implementare a proiectului fac parte, pe langa reprezentanti ai Asociatiei Regionale de Educare a Adultilor Suceava,
reprezentanti ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava (DGASPC) si ai Centrului Cultural Bucovina.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro