Saltele antiescara

miercuri, 4 august 2010

Saltele antiescara


Tulburarile circulatorii produc o scadere a rezistentei tisulare la presiune. Presiunea implica ischemie, de aceea escarele apar cu usurinta. Desi sistemul vasomotor nu va fi niciodata normalizat, unele ameliorari pot sa apara cand activitatea reflexa a maduvei isi revine.
Pierderea sensibilitatii impiedica pacientul sa primeasca avertismente in legatura cu expunerea la presiune prelungita. Pacientul nu este numai incapabil sa simta disconfortul, ci din cauza imobilitatii este incapabil sa-si schimbe pozitia.
Cauza directa a escarelor este presiunea. Escarele apar la mentinerea prelungita a pacientului in pat sau in scaunul cu rotile, din cauza impiedicarii circulatiei normale in zonele supuse unei presiuni.
Pentru a preveni escarele sunt recomandate saltelele antiescara

Iata cateva:

1.  Saltea antiescara Easy-air 6 - Pret 410 lei
Set compus din pompa de presiune alternanta si saltea antiescare. Setul este destinat prevenirii "raului de pat" ce apare la persoanele imobilizate temporar sau permanent.
Caracteristici pompa
Alimentare 220 V / 50 Hz, consum 12W, presiune 30-80 mmHg, ciclu 12 min, dimensiuni 26x13x8 cm / 1,5 kg, semnalizare avarie "presiune scazuta"
Caracteristici saltea:
Dimensiuni 198x89x6,3 cm, material PVC EN71, greutate max. pacient - 100 kg, extensii de pozitionare, atentionare "presiune scazuta" .
Pentru mai multe informatii click AICI

2. Saltea antiescara M-30 air - Pret: 690 lei
Sistemul format din salteaua antiescare ( anidecubitus) si pompa de presiune alternativa este destinat persoanelor cu pericol moderat de decubit, sa previna "raul de pat" care apare la persoane imobilizati pentru o perioada lunga de timp. Salteaua antiescara este eficienta in reducerea incidentei escarelor (ulcerelor) de presiune si optimizarea confortului pacientilor imobilizati la pat, asigura pacientului: ingrijirea individuala la domiciliu, pe termen lung, reducerea durerilor, conform prescriptiilor medicului.
Este o saltea pneumatica ,dotat cu kit de lipire cu dimensiuni:
Lungime: 200 cm;
Latime:90 cm;
Grosime:6,5 cm; grosimea materialului (PVC durabil) cu care este invelit salteaua 0,275 mm, impermeabil pentru lichide si permeabil pentru aer;
Pentru mai multe informatii click  AICI

3.  Saltea antiescara Wawe-motion - Pret 720 lei
Salteaua este formata din doua serii de celule cu un compresor ce alterneaza automat presiunea aerului dintr-o serie într-alta;
Alternare cu periodicitate regulata, pentru ca o presiune mare sa nu persiste pe nici o parte a corpului, conservând microcirculaţia sanguina subcutanata;
Mecanism de umflare şi dezumflare repetata, ce suporta pacienţi pâna la max. 100 kg;
Reglarea presiunii potrivit greutaţii pacientului;
Funcţionare continua, silenţioasa; Aspect estetic, modern, culoare albastra;
Lavabila (detergent cu spumare redusa).
Indicaţii: Pacienţi cu risc mediu şi ridicat sa dezvolte leziuni de presiune; Pacienţi imobilizaţi; Prevenirea şi terapia leziunilor de decubit de gradul II şi III.
Pentru mai multe informatii click AICI

4. Saltea antiescara 2500 air - Pret 1100 lei
Saltea antiescare tip M-2500,este format din doua straturi de saltea pline cu aer microscopice cu pompa de presiune alternativa ,destinat persoanelor cu pericol moderat de decubit, sa previna "raul de pat" care apare la persoane imobilizati pentru o perioada lunga de timp. Este indicat pentru prevenirea si terapia leziunilor de decubit de gradul II.
Este o saltea pneumatica ,dotat cu kit de lipire cu dimensiuni:
Lungime: 200 cm;
Latime:90 cm;
Grosime:13.5 cm; grosimea materialului (PVC durabil) cu care este invelit salteaua 0,275 mm, impermeabil pentru lichide si permeabil pentru aer; 
Pentru mai multe informatii click AICI

5. Saltea antiescara Russka - Pret 1200 lei
Salteaua antiescara Russka este un sistem cu presiune alternativa tip fagure dispus in 2 randuri de celule.
Salteaua este una cu aerisire activa, adica permite aerisirea pielii, evitand transpiratia si astfel aparitia escarelor. Studiile clinice au aratat ca folosirea saltelelor antiescara Russka, ajuta la tratarea escarelor existente, pe langa faptul ca previne aparitia altor rani. Combinatia intre fososirea unei saltele antiescara si pansamentele moderne au demonstrat o eficienta sporita in tratamentul escarelor.
Mai multe informatii gasiti  AICI

2 comentarii:

vasy spunea...

Buna Eni,ce parere ai de perna asta?
http://www.pervita.ro/produse/saltele-antiescara/perna-antiescara-multi-camerala

Sweetie spunea...

Am vazut perna pe acel site. Arata destul de bine, dar alta parere nu pot sa`ti dau. N`am intalnit pe nimeni care sa aiba asa ceva, deci nu stiu cat de buna sau cat de eficienta este.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro