Paintball pentru persoanele cu dizabilitati

duminică, 15 august 2010

Paintball pentru persoanele cu dizabilităţi


Cea de-a treia ediţie a campionatului naţional de paintball pentru persoane cu dizabilitiţi, organizat de Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe, a avut loc ieri 14 august, pe noul teren al Clubului.
Terenul a fost special amenajat pentru persoanele cu dizabilități, astfel încât jocul să le fie cât mai accesibil. În total a fost vorba despre 60 – 70 de participanți la meciul de paintball.
“Pur şi simplu când sunt pe teren ei devin altcineva, se simt cu totul altfel, sunt foarte entuziasmați, ei au solicitat să continue aceste campionate” a declarat Hajnal Attila, preşedintele PPZ Army
Concurenţii la acest meci au fost participanţii la Tabăra pentru persoane cu dizabilităţi.
Tabăra organizată de către Serviciul de Ajutor Maltez ,între 9 şi 19 august, se află la kilometrul 7 spre Vâlcele. Participanţii la Tabără, care anul acesta a ajuns la cea de-a noua ediţie, provin din mai multe judeţe – Covasna, Harghita, Mureş, Cluj şi Timiş, dar şi din Ungaria şi Ucraina, majoritatea având vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani. În total participă peste o sută de persoane cu însoţitorii lor.
"Tabăra cuprinde diverse programe pliate pe nevoile celor cu dizabilităţi, dorindu-ne ca aceste persoane să se simtă cât mai bine şi să ia parte la cât mai multe activităţi. Avem concursuri de darts, ping-pong, bodge, şah, drumeţii la Lacul Sfânta Ana şi în zona Braşov – unde vom ajunge şi la un concert de orgă, oferit gratuit la Biserica Neagră. Am organizat concursuri, plimbări, cât mai multe activităţi menite să-i destindă şi să creeze legături şi prietenii”, a declarat presedintele Serviciului de Ajutor Maltez din Covasna, Tischler Ferencz.
 

 

4 comentarii:

vasy spunea...

Ce super ar fi sa ne putem razboii,eu cu tine si la sfarsit sa te predai,eu sa fiu stapanul tau,caci normal eu voi castiga :)

Anonim spunea...

OOO da vasy cum sa nu :D , visele nu costa nimic ;)) . Cine nu si-ar dori oare sa fie ,,stapanul" unei asemenea comori :)

vasy spunea...

cred ca la tine visele dau pe afara in legatura cu Eni :::)))

Sweetie spunea...

Si visele tale in legatura cu mine au dat pe afara vasy, demult. Ca doar din cauza insistentelor tale (mult prea exagerate si cateodata nesimtite) ai primit ignore pe messenger :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro