Consiliere juridica gratuita

joi, 5 august 2010

Consiliere juridica gratuita


Fundatia Serafim ofera consiliere juridica , atat pentru ajutorul, medierea cat si rezolvarea unor probleme de ordin juridic, dar si pentru consilierea legala a unor situatii cand ati fost discriminati atat de ceilalţi membri ai societatii cat si de autoritatile locale sau centrale, datorita situatiei sociale sau gradului de handicap pe care il prezentati.
Fundatia Serafim este o organizatie neguvernamentala, nonprofit apolitica, inregistrata in anul 2008. Fundatia Serafim este filiala romana a organizatiei cu acelasi nume din Olanda, care deruleaza din 1993 proiecte umanitare in mai multe tari din Europa, Africa, Asia si America de Sud.
Scopul principal al Fundatiei Serafim il reprezinta ajutorarea persoanelor defavorizate din punct de vedere social, profesional, financiar si medical prin oferirea de sustinere materiala, sprijin moral, consiliere, lobby si advocacy pentru depasirea situatiilor socio-economice defavorabile si a marginalizarii sociale.

Fundatia incerca sa raspunda intr-un timp cat mai scurt solicitarilor dumneavoastra si sa va fie de folos in rezolvarea problemelor voastre. Fundatia va reaminteste ca:
1) “Cetatenii sunt egali in fata legii ii a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari.”
2) “Nimeni nu este mai presus de lege” Art.16 Constitutia Romaniei.

Consilier Juridic Sima Georgeta Mihaela
adresa mail: office@fundatiaserafim.ro 



0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro