Spitalul Clinic de Recuperare Cluj

vineri, 23 iulie 2010

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj


Spitalul Clinic de Recuperare Cluj a fost dat in folosinta in luna mai a anului 1978 si este format dintr-un ansamblu de constructii impunatoare cu o suprafata totala de 23.097 mp din care 5.046 mp arie construita la sol, respectiv 16.919 mp suprafata desfasurata totala, restul reprezentand spatii verzi.

Activitatea complexa multidisciplinara desfasurata in spital defineste oferta de servicii medicale de recuperare, avand ca obiectiv prevenirea sau reducerea la minim a consecintelor fizice / functionale / psihice / socioprofesionale rezultate din aparitia unei boli , procesul de recuperare desfasurandu-se de la debutul afectiunii si pana la epuizarea restantului functional bio-psiho-social. Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singurul in Transilvania , in tara existand doar 2 spitale multidisciplinara avand acest specific.

In contextul international actual al sistemelor de sanatate profilul de recuperare a castigat o importanta deosebita pe piata serviciilor medicale , pornind de la premisa costului inacceptabil economic, profesional si social al bolnavului care nu a fost integrat intr-un sistem de reabilitare eficient.

Deasemenea spitalul a fost si ramane o recunoscuta baza de invatamant medical, de la cel mediu la cel universitar si post universitar. Dintr-un total de 53 medici, un numar de 19 sunt cadre universitare integrate.

Misiune: acordarea celor mai bune servcii medicale ( eficiente, eficace si de calitate) astfel incat sa se realizeze imbunatatirea starii de sanatate a populatiei deservite.
Viziune:
a) adaptarea serviciilor medicale la nevoile populatiei deservcite
b) cresterea calitatii serviciilor medicale
c) scaderea ponderii serviciilor medicale realizate prin spitalizare continua in favoarea celor ambulatorii si prin spitalizare de zi
d) orientarea profilului serviciilor medicale catre caracteristicile de morbiditate a populatiei preconizate a se adresa unitatilor sanitare


Adresa:

str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Cod 400437

Telefon 0264 207021, 0264 453331

Fax 0264 453131

E-mail: recuperarecj@yahoo.com

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Ardeal•

•Persoane interesate•