Curatati-va rinichii !!!

duminică, 18 iulie 2010



Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi
si este NATURAL!!!

Patrunjelul verde este cel mai popular in randul ”mirodeniilor” culinare, nu numai datorita proprietatilor sale revigorante ,dar si proprietatilor de vindecare pe care le are, lucru prea putin cunoscut din pacate. Inca din cele mai vechi timpuri egiptenii l-au folosit ca remediu in tratarea bolilor tractului urinar . Ei cunosteau f bine valorile sale nutritive , fiind bogat in vitamine A, B, C, dar si minerale ,fier, calciu,magneziu,mangan si sodiu. Pentru a putea beneficia in totalitate de beneficiile sale nutritioniste ,este indicat a se consuma cat mai mult in stare proaspata. Frunzele taiate marunt si puse in salate, le vor da un gust deosebit si o aroma puternica. Pentru persoanele slabute, anemice si chiar vlaguite de putere in urma unei boli, frunzele stimuleaza apetitul, revigoreaza, regleaza digestia si absortia, in particular a proteinelor, dar si intaresc organismul tocmai datorita vitaminelor si mineralelor amintite mai sus.

Frunzele ,dar si radacina ,sunt un bun remediu pentru:

- durerile de cap,

- migrene,

- astm,

- problemele bilei.

Uleiul volatil al patrunjelului contine o substanta , apiolul, care are proprietati antiseptice si este un bun adjuvant in combaterea infectiilor.

Intreaga planta ajuta la stimularea rinichilor avand o actiune diuretica si ajuta f mult la eliminarea infectiilor urinare, curata intreg organismul de toxine, iar cei care au artrita sau guta, vor avea rezultate spectaculoase daca vor consuma patrunjel regulat , atat in salate frunzele, iar radacina la fel razalita alaturi de rosii, castraveti, salata verde, etc.

___________

Luati un manunchi de patrunjel si spalati-l bine.Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata peste el si fierbeti timp de 10 minute.Apoi lasati sa se raceasca, strecurati si puneti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider .Beti un pahar pe zi si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina. De asemenea veti observa diferenta pe care nu ati mai simtit-o pana acum.

___________

CONTRAINDICATII: Persoanele care au probleme grave de sanatate cu rinichii ,femeile insarcinate, sa evite consumul patrunjelului.

2 comentarii:

vasy spunea...

E foarte adevarat,de obicei pun din belsug la mincare si marar imi place :)

Anonim spunea...

pai ajuta rinichii dar e si contraindicat celor cu probleme la rinichi...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro