Centrul Beike - Campina

sâmbătă, 31 iulie 2010

Centrul Beike - Campina

Compania chineza Beike Biotechnology a deschis la Campina primul centru din Romania pentru terapii de reabilitare a pacientilor dupa tratamente cu celule stem, acesta urmand sa foloseasca tehnici traditionale chinezesti, precum acupunctura si masajul, dar si fizioterapia sau electroterapia.
Parte a fiecarui ciclu de o luna al tratamentului cu celule stem, majoritatea pacientilor iau parte la terapie fizica si de reabilitare pentru a maximiza efectele tratamentului. In China se poate continua reabilitarea si dupa incheierea tratamentului, insa in alte tari, in cele mai multe cazuri, nu este disponibila terapie la costuri acceptabile, se arata intr-un comunicat al Beike, citat de Mediafax.
Centrul deschis la Campina, prima unitate a Beike destinata exclusiv reabilitarii, va avea o suprafata de 240 de metri patrati si va oferi terapii de acupunctura chinezeasca traditionala, masaj, terapie fizica, fizioterapie, electroterapie si tehnici bazate pe exercitii medicale, pentru a ajuta pacienti cu probleme neurologice sau deficiente ale sistemului imunitar.
In plus, centrul va desfasura si activitati de cercetare, in colaborare cu medici si oameni de stiinta locali, pentru a urmari eficienta tratamentelor cu celule stem urmate de reabilitare.
Beike Biotechnology este una dintre cele mai importante companii chineze din domeniul tratamentelor cu celule stem, cu activitate in domeniu din 1999.

Preturi:

CONSULTATIE …………………………………………………………GRATUITA !
SEDINTA COMPLETA (compusa din cel putin doua, sau mai multe proceduri a cate 30 de minute fiecare procedura)…………………….35 RON
SEDINTA COMPLETA 2 (compusa din cel putin doua, sau mai multe proceduri a peste 40 de minute fiecare procedura)……………………55 RON
ACUPUNCTURA (sedinta de 30 min)….……………….………………. 25 RON
KINETOTERAPIE (sedinta de 30-45 min).………………………………. 30 RON
TERAPIE OCUPATIONALA …………………………………………… 35 RON
MASAJ TERAPEUTIC
- Partial (30 min) – se va asocia cu fizioterapie ……………………. 35 RON
- Partial (30 min) – nu se asociaza cu fizioterapie ………………..… 30 RON
- MASAJ COMPLEMENTAR (gat, cap, palme, talpi) (30 min.) …. 30 RON
- MASAJ FACIAL (10-15 min) ………………………………….. 25 RON
- MASAJ TRANSVERSAL PROFUND (Tehnica Cyriax) ……….. 35 RON
REFLEXOTERAPIE ……………………………..…………….. 35 RON
MASAJ SOMATIC (RELAXARE):
- Partial (30 min.) – pe o zona ……………………………………. 35 RON
- General (60 min.) – pe tot corpul ……………………………….. 40 RON
MASAJ ANTICELULITIC
- Partial (30 min.) – abdomen, coapse, fese ……………………… 35 RON
- Partial (50 min) – abdomen, coapse, fese ………………………. 40 RON
- Partial + Acupunctura…………………..…………………….. 40 RON
- General + Acupunctura ……………………………………….. 45 RON
VENTUZE ……………………………………………………..10 RON
FIZIOTERAPIE, ELECTROSTIMULARE…………………. 20 RON
PROGRAME PENTRU SUPRAPONDERALI SI FUMATORI……35 RON
GIMNASTICA DE INTRETINERE PENTRU COPII SI ADULTI …35 RON
CROMOTERAPIE si MELOTERAPIE: …………………. GRATUIT!
Preturile sedintelor de tratament se stabilesc in functie de durata procedurilor prescrise.
Mai multe informatii gasiti pe: Beike.ro


Acum am si eu o nelamurire. Daca este un centru de recuperare dupa tratamentul cu celule stem pentru ce ofera masaj anticelulitic? Oare celulita este cea mai mare problema a pacientilor dupa implantul cu celule stem??



Despre acest centru, precum si despre recuperarea dupa implantul de celule stem, gasiti mai multe discutii interesante si incendiare pe  Prostemcell 

3 comentarii:

gigi spunea...

buna ziua ma numesc Burtea Rodica,Busteni din examenul RM a evedintiat ca am Atrofie deosebit de accentuata cu degenerescenta lipomatoasa severa,a maselor musculare paravertebrale,a muschiilor psoasos si musculaturii fesiere bilateral,in tot segmentul investigat. Curbura fiziologica pastrata,corpuri vertebrale lombare cu inaltime normale ,fara modificari de semnal prezinta mici osteofite anterioare. La nivelul platourilor discale toracale inferioare se evidentiaza cateva mici hernii intraspongioase ,cu margini condensante,fara fenomene inflamatorii..In concluzie Atrofie musculara severa in tot segmentul investigat,discrete modificari degenerative ale coloanei vertebrale lombare si articulatiilor sacro-liliace.Fara leziuni mielo-radiculare decelabile pe sectiuni RM la nivel lombo-sacrat.toate aceste probleme medicale sunt datorate in urma unei triplu fractura de femur operata vindecata bine ,dar a necesitat imobilizarea timp a trei ani la pat acum trebiue Recuperare si rflexo terapie ,intrebarea e daca puteti a ma ajuta in aceasta problema si ce pot face s-au a ma indruma cum sa procedez.Va multumesc.

Unknown spunea...

As dori sa stiu daca in prezent numerele de telefon mai sunt valabile pentru ca, pe cel de fix nu raspunde nimeni, iar la cel de mobil mi se spune ca este incorect. Au o adresa de email?

Sweetie spunea...

Buna ziua, sincer nu stiu daca mai exista sau nu acest centru ... Dar am gasit urm. informatii: Whatsup: 008613828711657 Email:alina.radescu@beikebiotech.com

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro