Basescu vrea impozitarea pensiilor

vineri, 9 iulie 2010

Adevarul: Basescu vrea impozit pe pensii

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu este un sustinator al cresterii TVA, comentand ca solutia Guvernului nu rezolva problemele Romaniei pe termen mediu.
"Nu sunt un sustinator al cresterii TVA. A fost o greseala, pentru ca Guvernul nu a operat exact acolo unde este cancerul in buget", a spus seful statului la Radio Romania Actualitati.

Basescu a pledat pentru impozitarea tuturor veniturilor, inclusiv a pensiilor, informeaza Adevarul .

"Sper ca de la 1 ianuarie Guvernul sa nu vina cu o alta masura de genul marim TVA cu cateva procente si sa nu introduca impozit pe orice venit, inclusiv pe pensii", a declarat seful statului.

In opinia lui, judecatorii Curtii Constitutionale au luat decizia legata de reducerea pensiilor abordand speta politic, nu constitutional. Basescu a mai spus ca Parlamentul este vinovat pentru cresterea TVA, pe motiv ca a atacat legile austeritatii la Curte.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Greseala mare au facut cei care l-au votat,dar suferim toti,cred ca numai judeca bine,i s-a urcat puterea la cap rau :D,tot vasy este:D

Sweetie spunea...

Vasy imi permit sa iti dau un sfat .. nu ma posta ca si anonim si la sfarsitul comentariului sa scrii ca esti vasy .. cand postezi ai optiunea comentati ca: alege varianta Nume/Adresa url ..si iti pui doar numele iar la adresa url lasi liber .. o sa apara comentariul postat cu numele tau :)

vasy spunea...

multumesc draga Eni ptr. informatie :)

vasy spunea...

totusi ma puteai sa ma informezi de la primul comentariu si nu numai aici,chiar si pe messenger :)

Sweetie spunea...

Am asteptat poate iti dai seama si singur dar cum acest lucru nu s`a intamplat m`am gandit sa te ajut putin .. Iar in ceea ce priveste messul .. nu mai am cum ..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro