Horoscopul egiptean 2010

vineri, 25 iunie 2010

Horoscop 2010


Pentru vechii egipteni, universul si ceea ce se afla in spatele lui reprezentau legea care domnea asupra vietii de pe pamant. Egiptenii erau de aceea interesati in astrologie, interesati de patrunderea sensurilor existentiale, iar zeii si ceea ce le rezervau acestia in viitor ocupau un loc important in ritualurile zilnice si in modul lor de a trai. La sfarsitul fiecarui an, se inchinau cu veneratie zeitatilor, cerandu-le sa le descifreze, pe cat posibil, o parte din tainele viitorului si din ceea ce le este harazit. Prin urmare, in functie de data nasterii, de pozitionarea stelelor pe cer la inceputul anului si de zeul guvernant, cu ajutorul iluminarii divine, previziuni astrologice erau efectuate pentru anul in curs.
Cum destinul fiecarei persoane in parte se afla sub patronajul unui anumit zeu, vointa zeului respectiv isi punea amprenta asupra relatiilor si legaturilor pe care persoana respectiva le stabilea de-a lungul anului. Conform astrologiei egiptene, drama, neprevazutul, intensitatea, schimbarea si descoperirile vor interfera haotic in anul 2010. Daca vrei sa afli cum vor evolua in 2010 relatiile pe care le-ai stabilit cu cei din jurul tau, iata care sunt previziunile astrologiei egiptene pentru acest an:

Nilul (1 ianuarie-7 ianuarie, 19 iunie-28 iunie, 1 septembrie – 7 septembrie, 18 noiembrie-26 noiembrie)

Nilul aduce pentru nativii acestei zodii toleranta si dorinta de liniste, receptivitate fata de opiniile celorlalti, dar si mai multa moralitate, dorinta de a se afunda in cunoasterea de sine, constientizarea propriilor valori si in concretizarea necesitatii de a se afla pe cont propriu. Relatiile cu ceilalti au la baza dorinta de a-si imbunatati relatia cu sine: nativii acestui semn vor sa uite, sa mearga mai departe, sa-si afirme individualitatea, sa-si imbunatateasca situatia actuala. Nilul aduce totodata inundatii, seceta si multe conflicte in relatia cu persoana iubita, dar si perioade minunante, de rodnicie si armonie perfecta, cu precadere spre sfarsitul anului.

Amon-Ra (8 ianuarie- 21 ianuarie, 1 februarie-11 februarie)

Nativii acestei semn sunt binecuvantati in acest an intrucat existenta lor este guvernata chiar de Amon-Ra, zeul principal al zodiacului egiptean. Puterea si grandoarea sunt menite pentru ei in acest an. In 2010, nativii acestui semn reusesc sa se elibereze cu mare usurinta de toate restrangerile si dezamagirile pe care le-au adunat din anii trecuti si putini sunt cei din jur care vor ramane nepasatori in fata intelepciunii si a prezentei lor. In cazul in care te afli in acest semn, personalitatea ta va fi profetica si vei reusi sa scoti la lumina tot ce au ceilalti mai bun, iar pentru aceasta vei avea nevoie de o vigilenta maxima si un nou cod moral. Excesele de toate felurile iti vor da tarcoale, insa cei pe care ii iubesti si care te iubesc la randul lor vor fi dominati de fericirea. Iubirea iti parvine in acest an, in mod natural, pe neasteptate, aducand cu ea reinventare, flacari si scantei noi.

Mout (22 ianuarie-31 ianuarie, 8 septembrie -22 septembrie)

2010 ii va gasi pe nativii acestei zodii mai suspiciosi si mai fragili decat de obicei, dornici sa se lase inconjurati de iubire si mister. Mari iubitori ai vietii, sentimentalisti si plini de frici, dorinta de a gasi dragostea adevarata ii va determina sa-si depaseasca limitele si sa faca din imposibil posibil. Daca te afli in aceasta zodie, cu pasi inceti, dar siguri, te indrepti direct catre miezul lucrurilor fara a te impiedica de detalii inutile. Ceea ce urmaresti de la tine insati in 2010 este echilibrul perfect, iar Mout iti va dezvolta suficient sentimentul si liberul arbitru. 2010 va fi pentru acesti nativi un an al relatiilor interpersonale potolite, linistite, fara prea mari rasturnari de situatii sau fara conflicte care sa dea peste cap ordinea prestabilita. In relatiile de iubire insa, 2010 atrage dupa sine in a doua jumatate a anului capricii si incertitudini, iar spre sfarsitul anului multa satisfactie sufleteasca si fericire pura. Mare atentie insa la promisiunile pe care vi le fac cei din jur si in care sunteti tentati sa va incredeti! Multe dintre acestea sunt inselatoare.

Geb (12 februarie -29 februarie, 20 august-31 august)

Nativii acestei zodii pot obtine rezultate satisfacatoare atat pe plan personal, cat si profesional prin diplomatie, cooperare, tact si scrupulozitate si mai ales prin imbunatatirea si evolutia relatiilor interumane. 2010 va fi un an propice daruirii si deschiderii catre ceilalti si mai putin favorabil pentru urmarea drumului propriu. In relatiile de iubire, riscul de singuratate, despartire sau ratacire este crescut intrucat Geb favorizeaza tendinta de introspectie, analiza si autoevaluare spirituala chiar daca acest lucru nu are o influenta benefica asupra ta. Drumul tau in 2010 pare a fi intesat cu anumite riscuri, dar si cu reusite importante. O buna parte din traseul tau existential in 2010 va depinde insa de respectarea si intelegerea resurselor sufletesti ale celor din jur, cu necesitatea de a pastra nealterate propriile resurse sufletesti.

Osiris (1 martie- 10 martie, 27 noiembrie -18 decembrie)

Osiris era zeul lumii subterane, cel de la care se transmitea intelepciunea sufletelor plecate la sufletele ramase. In acest an, Osiris aduce celor nascuti sub semnul sau multa inspiratie si imaginatie, caldura si confort spiritual, placeri scurte, dar reconfortante si adundenta de optimism si emotii. 2010 este timpul potrivit pentru a invata sa te simti bine in compania celor din jur, pentru a te bucura de viata si de ocaziile in care interactionezi cu experientele celorlalti. In 2010, tu vei fi liantul, persoana care transmite mai departe cunostintele sale. Tu detii raspunsul la toate intrebarile celorlalti. Tu vei fi cheia multor probleme si te vei inconjura de oameni dezinteresati si altruisti.

Isis (11 martie- 31 martie, 18 octombrie- 29 octombrie, 19 decembrie-31 decembrie)

Isis este zeitatea disciplinei, iar cei nascuti in acest semn sunt persoane cinstite, oneste si idealiste. Cu toate acestea, in 2010, Isis va aduce celor aflati sub patronajul ei mai mult pragmatism si mai putin timp acordat indulgentei personale, traiului lipsit de griji, pasiunii temporare sau visatului cu ochii deschisi. In relatiile cu cei din jur, 2010 aduce experiente favorizante, insuficienta lipsa de comunicare sau nepasare, luciditate si puterea de a discerne intre cei care isi urmaresc propriul interes si cei care isi urmaresc doar realizarile materiale. In ceea ce priveste relatiile de iubire, 2010 promite speranta si exaltare, comunicare si surprize fericite, dar si indecizie si blocaj mental atunci cand vine vorba de a duce relatia la un alt nivel.

Thoth (1 aprilie – 19 aprilie, 8 noiembrie – 17 noiembrie)

Thoth aduce celor pe care ii protejeaza dispozitia necesara de a cauta adevarul cu orice pret atat in ceilalti cat si in propria persoana. Daca te afli in acest semn, ideile tale sunt creative si iti pun in valoare capacitatea de comunicare. 2010 va fi pentru tine un an al schimbarii, al asumarii de riscuri noi, al dezvoltarii si al independentei, al libertatii, al autodepasirii si al performantei, dar si un an al superficialitatii, al incapacitatii de a finaliza tot ceea ce ti-ai propus. Adevarata ta sursa de satisfactie interioara este insa de natura instinctuala, iar placerile pe care le obtii din relatia ta de iubire sunt mai mult de ordin trupesc.

Horus (20 aprilie-8 mai, 12 august-19 august)

Nativii acestui somn poseda o personalitate sclipitoare, o vointa intensa, inteligenta si capacitatea de a intelege, dar si nerabdarea de a-si exercita influenta asupra celor din jur. In 2010, Horus va aduce pentru acesti nativi un simt acut al responsabilitatii si dorinta de razvratire impotriva firescului. Razvratirea apare si impotriva legilor, a oamenilor sau a partenerilor care reusesc sa castige simpatia si respectul celor din jur prin metode conventionale, clasice, pe care ei le gasesc banale si mediocre. Intr-un mod ciudat, deoarece nativii acestui semn sunt destul de toleranti fata de ceilalti, in 2010, acestia vor avea tendinta de a fi agresivi si de a-i ataca fatis, reprosandu-le si strigandu-le in fata lucruri grele. In relatiile de iubire, Horus da nesabuinta si pasiune in egala masura, dorinta de a domina sau de a fi dominata, dar si un consum inutil de energie.

Anubis (9 mai-27 mai, 29 iunie-31 iulie)

In mitologia greaca, Anubis reprezenta zeitatea ce ghida spiritele celor care au parasit aceasta lume spre lumea de dincolo. Persoanele aflate sub influenta lui Anubis sunt istete, pline de compasiune, fataliste, retinute, dar cu o gandire deosebit de profunda. Anubis aduce in 2010 receptivitate in fata ciclurilor lunare, precum si tendinta de schimbare a dispozitiei in functie de acestea. Influenta Lunii le va aduce noroc si bunatatea indeosebi prin sensul si echilibrul pe care le gasesc in ei insisi. 2010 propune un nou ritm de viata, mai linistit, mai asezat, mai protectiv, la adapost de schimbari dramatice sau de emotii puternice. Relatiile cu ceilalti sunt in general pasnice, urmand o evolutie fireasca, insa este inevitabil ca schimbarile care au loc in viata celorlati sa nu te afecteze si pe tine. Este foarte important sa-ti pastrezi optimismul mental catre sfarsitul anului, caci zeitatile vor dori sa inchizi si sa deschizi noi capitole in viata ta amoroasa.

Seth (28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie)

Seth aduce celor aflati sub influenta sa dorinta de a atinge perfectiunea, dar si inclinatia catre manie sau incapacitatea de controlare a instinctelor. Daca apartii acestui semn, vei fi mai mult temuta decat iubita anul acesta, insa important este sa stii sa ierti si sa uiti. Prea multa incredere in ceilalti te poate face sa pierzi contactul cu realitatea, iar imaginea pe care o ai asupra binelui personal este distorsionata. 2010 aduce cu sine oportunitati de a-ti transforma viata, de a o inalta sau pur si simplu de a indrepta catre un alt nivel. In 2010 vei face fata tuturor provocarilor care apar in relatiile cu ceilalti chiar daca nu urmaresti expres acest lucru. Conversatiile cu cei din jurul tau nu vor fi usoare si nu iti vor aduce intotdeauna usurare sau bucurie. Relatiile de iubire trec intr-un plan secund, in defavoarea unei interactiuni prietenesti de cunoastere si de investigare.

Bastet (14 iulie – 28 iulie, 23 septembrie -27 septembrie, 3 octombrie-17 octombrie)

Atunci cand destinul tau este influentat de Bastet, in ciuda incurcaturilor care apar cu ostentatie in jurul tau, in ciuda unui temperament inclinat catre anxietate, neliniste si angoasa, viata ta devine o permanenta cautare a balantei si a armoniei. In 2010, Bastet iti aduce magnetism si carisma, dar si capacitatea de a deveni propriul lider spiritual sau credinta ca, de una singura, puterea ta mentala poate face din iad rai si din rai iad. Relatiile cu ceilalti in acest an se vor baza pe indrazneala, curaj, sensibilitate la durerile si probleme celorlalti, precum si pe o influenta pozitiva din partea lui Bastet. In 2010, Bastet nu aduce schimbari esentiale sau radicale in iubire, ci continua firesc fluxul evenimentelor ce au avut loc anul anterior.

Sekhmet (29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie)

Influenta lui Sekhmet se traduce in cazul acestor nativi intr-o mare capacitate de empatizare, prin adaptabilitate, prin energie si inflacarare, precum si prin scopul voit de eliminare a obstacolelor ce se interpun in evolutia relatiilor cu cei din jur. Posibil ca 2010 sa aduca o oarecare limitare spirituala si o deschidere mai mare catre latura materiala a vietii, ceea ce ii face pe acesti nativi sa nu mai puna atat de mare pret pe intelegerea si comunicarea cu ceilalti. Indolenta, poate nepasarea, o atitudine jemanfisista, neasumarea responsabilitatilor, dorinta de singuratate si regasirea merg mana in mana cu tacerea si meditatia. Iubirea nu este inclusa in fericirea pe 2010, insa nici nu este musai. Sekhment scoate iubirea din piatra seaca, facand-o sa devina sursa dorintei de a merge mai departe si de a reveni pe drumul cel bun.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Ardeal•

•Persoane interesate•