Exercitii cu Thera-bandul

vineri, 25 iunie 2010




si ca sa ingreunam exercitiul folosim pe langa Thera-band si o minge...




Kinetoterapeuti: Pasztai Elisabeta Baba & Jakab Istvan








10 comentarii:

Anonim spunea...

Sweetie ai dreptate am gresit , am fost rau,:(( te rog sa ma ierti :|. In viata reala sunt mult mai serios pentru ca viata nu-mi permite sa o iau realitatea in gluma . Daca ti-as spune ca si eu am deficiente locomotorii ( merg sprijinit in carja , nu am mers niciodata), am 21 ani. Diagnosticul meu este de :parapareza spastica , am si eu 4 operatii facute ca sa ma pot deplasa singur fara ajutorul altor persoane. Am luptat in viata si lupt in continuare si pot spune ca nu urasc pe nimeni nici macar cei care se uita ,,cu coada ochiului" la mine, ii inteleg perfect , fiecare om isi doreste perfectiunea, vrea sa aiba alaturi de el/ea o persoana normala si nu diferita. M-am obisnuit cu ei , nu mi se pare nimic ciudat dupa o viata. Uneori nu ma inteleg nici pe mine... De ce eu ? De ce asa?. Avand o gandire normala , ii inteleg pe majoritatea ca reactioneaza ca atare. Poate pare ciudat ceea ce voi mai spune , dar eu prefer sa-mi traiesc viata de unul singur , si nu as vrea ( cel putin la aceasta varsta sa am pe cineva alaturi) pentru ca eu imi doresc ca toate tinerele sa aiba parte de baieti sanatosi din toate punctele de vedere , nu bolnavi locomotori din nastere . Nu m-as impaca cu gandul de ce X sa stea alaturi de mine ... si nu de altu , cu care ar putea sa se plimbe de mana prin parc , sa practice diverse sporturi, etc.

Sweetie spunea...

Faptul ca esti cu parapareza nu e o scuza pentru nesimtire :). Dimpotriva ar fi trebuit sa te faca mai bun, mai uman. Intr`un fel nu ma mir ca esti esti singur si asta nu din cauza paraparezei ci din cauza atitudinii tale. Iar in ceea ce priveste iertarea sper sa te poti ierta tu pe tine insuti :)

Anonim spunea...

Nici n-am spus ca deficienta mea este o scuza pentru ceea ce am spus in mesajele anterioare (departe de acest gand). Mie imi place singuratatea recunosc asta :) fara responsabilitati, fara griji , fara indatoriri , fara obligatii de orice fel? Consideri ca daca nu am pe cineva imi dauneaza in vre-un fel? Poate ca nu ma simt capabil sa-mi asum responsabilitatea unei relatii (asta poate si din pricina varstei)... Las lucrurile sa vina de la sine si nu fortez ,, cursul natural" . Gandesc gresit? Spune-ti pls punctul de vedere. Mi-as dori sa avem discutii constructive de acum incolo.

Sweetie spunea...

Oamenii sunt fiinte sociale si au nevoie de alti oameni in jurul lor. Prea multa singuratate iti poate dauna. Dar pe de alta parte si singuratatea are beneficiile ei. Si mie imi place cateodata singuratatea .. ma inteleg asa de bine "eu cu mine" .. dar in nici un caz pt totdeauna. In legatura cu acel curs normal ..sunt total de acord cu tine. La fel ca viata si iubirea trebuie sa urmeze cursul normal, doar ca nu trebuie sa`l impiedicam.

Anonim spunea...

Asa este. Am citit despre tine si am aflat ca pana mai acum 8 ani ai dus o viata normala din toate p.c.t de vedere . Dupa acea schimbare radicala a vietii ai simtit o ,,raceala" a prietenilor / sau a jumatatii dupa caz? Viata ta s-a schimbat in vre-un fel dupa acel eveniment neplacut din viata ta?

Sweetie spunea...

Normal ca s`a schimbat, Am fost pensionata pe caz de boala, in loc de servici mergeam la spital la recuperare. Dar in legatura cu relatiile sociale, cu prietenii mei nu. Prietenii cei buni au ramas si dupa accident. Amicii in schimb, vin si pleaca. Ca in viata oricarui om ... cunosti oameni noi care iti devin amici/ prieteni, altii in schimb pleaca urmandu`si cursul vietii.

Anonim spunea...

:) Esti foarte optimista ma bucur pentru tine, observ ca esti o fata super de treaba , ce-a fost in capul meu de-am facut acele afirmatii odinioara ... n-am idee ~x(. Alte comunitati mai ,,populate" inafara de dizabillove mai cunosti?

Sweetie spunea...

Sincer nu prea. In afara de dizabillove si prostemcell nu prea cunosc alte site`uri. Pe prostem gasesti foarte multe informatii utile, are forum / chat / portal. In caz ca inca nu esti membru prostemcell iti recomand site`ul. In rest nu mai stiu, imi pare rau :)

Anonim spunea...

Multumesc pentru promtitudinea cu care imi raspunzi la mesaje:), nu pot decat sa-ti multumesc pentru acest gest. Sunt foarte incantat ca ne-am ,, intalnit" ,mi-an dat seama ca tu esti o fata cu multe calitati sufletesti, sunt convins ca tu esti mai buna din toate punctele de vedere decat mine. Nu spun aceste lucruri doar de dragu de a le spune , ci spun ceea ce gandesc direct, mi-am dat seama ( tarziu este drept) ca tu esti un om care merita respectat, apreciat:). Este foarte adevarata acea vorba romaneasca : Respecta si vei fi respectat! M-ai respectat chiar daca eu am fost ne politicos, nu m-ai alungat , insultat precum as fi meritat ! Aceasta reactie pozitiva a ta , m-a facut pe mine sa-mi dau seama ca am gresit atunci cand am lasat sa vorbeasca gura fara cap ... :( . Mi-as dori sa putem coresponda oriunde doresti tu si oricat doresti si despre ce doresti tu ( - regulile ,,jocului " sunt stabilite de tine) . Cu respect Mihai 21 Valcea .

Sweetie spunea...

Pentru inceput poti sa`mi scrii un mesaj privat pe dizabillove .. sa avem de unde incepe :).Restul stabilim acolo :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro