Celule Stem Pastile

joi, 17 iunie 2010


Despre produs:

Olimpiq Stemxcell este un produs 100% natural, un supliment alimentar revolutionar, care ajuta la cresterea numarului de celule stem in organism.

Daca putem convinge maduva osoasa sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, sau de procesul de imbatranire.

Prin folosirea celulelor stem adulte (a produsului Olimpiq Stemxcell):
-se pot reinnoi organele, chiar si oasele;
-se poate produce tesutul conjunctiv din care sunt formate discurile cartilaginoase intervertebrale;
-se pot forma glandele gastrice;
-se poate corecta vederea;
-se pot trata afectiuni hepatice, miocardice, precum si leucemia;
-se poate trata diabetul;
-practic se poate utiliza in orice afectiune sau profilactic

Numarul celulelor stem în 5 litri de sânge variaza între 5 si 25 milioane. Cu cât sunt mai multe celule stem cu atât este mai mare capacitatea de regenerare si vindecare a organismului. Pâna la vârsta de 20 de ani dispunem în general de 25 milioane de celule stem si de aceea ne vindecam usor si rapid. La acesata vârsta se vindeca complet leziuni care la peste 40 de ani nu se pot regenera fara a lasa urme (rani, fracturi, leziuni ale unor organe). La vârsta de 30 de ani numarul celuleor stem scade de la 25 la 20 de milioane, iar la vârsta de 40 de ani la 15 milioane, la 50 de ani la 10 milioane, iar la peste 60 de ani la 5 milioane.

Prin folosirea Olimpiq StemXcell un om de 40 de ani poate dobândi un numar de celule stem apropiat celui de la varsta de 20 de ani. Un om de 50 de ani se poate compara astfel, din punct de vedere al capacitatii de regenerare a organismului cu unul de 20 de ani. Cunoscând toate acestea putem afirma cu siguranta ca Olimpiq StemXcell deschide noi perspective în prevenirea si vindecarea unor boli si pentru încetinirea procesului de îmbatrinire.

Substantele naturale implementate asigura perpetuarea celulelor stem care se pot transforma în orice alta celula pentru a asigura functionarea viguroasa a organismului. Cercetarile sub conducerea lui Szabo Laszlo au ca scop gasirea acelor substante naturale care stimuleaza producerea de celule stem în maduva osoasa. Cercetari clinice au dovedit ca celulele stem de buna calitate sunt capabile de o mare divizare, adica pot produce neuroni iar pe cei îmbatrâniti îi pot revigora. Cunoscând toate acestea ne putem închipui cum organismul unui om de 60 de ani poate accede la aceea substanta care este capabila sa sporeasca celulele stem, migrarea lor din sânge în tesuturi, implementarea lor, astfel omul în vârsta putand sa ramâna proaspat atât mental cât si fizic. Substantele naturale introduse în organism nu reprezinta altceva decât o terapie simpla cu celule pluripotente.

Mai multe informatii gasiti pe situl:

http://www.celulestem-olimpiq.com/

2 comentarii:

Anonim spunea...

cum se iau?

Sweetie spunea...

Mod de intrebuintare:
1+1 capsule pe zi, în cazuri mai grave: 2+2 capsule pe zi. Trebuie înghitite cu multa apa. Mai întâi se ia protectorul celulei stem (CELL), apoi dupa 30 – 60 de minute, potentatorul celulei stem

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

 
 
 

•Persoane interesate•

toateBlogurile.ro